15 Resultaten

Babette
Babette
Gelderland
Leeftijd: 29
Aangezien ik niet zoveel op stap ga en jij niet bij mij aan de voordeur sta...probeer ik t maar weer es n keertje zo! Ben jij n leuke, lieve,eerlijke en betrouwbare man reageer dan?
Lees meer
Flirt
Amber
Amber
Gelderland
Leeftijd: 38
Nieuwsgierig naar hoe het hier aan toe gaat. Ik hou wel wat van spanning, ben sportief en geniet van de goede dingen in het leven: groot en klein.
Lees meer
Flirt
Bakjewa
Bakjewa
Gelderland
Leeftijd: 57
Ik ben spontane man met humor en geniet van het leven
Lees meer
Flirt
Oliva
Oliva
Gelderland
Leeftijd: 31
Het lijkt wel of alle leuke mannen in mijn omgeving bezet zijn. Die nog single zijn, zijn dat om een reden en het zijn mannen waar ik dan niet voor of op val. Niet door hun uiterlijk want dat boeit me niet zo maar wel door hun gedrag. Ik hou niet zo van opscheppers of mensen die het altijd beter denken te weten. Je hoeft me ook niet te imponeren met grote spierbundels, ik hou meer van het naturelle.
Lees meer
Flirt
Beachgirl25
Beachgirl25
Gelderland
Leeftijd: 27
Laat mij maar zien wat je in huis hebt. Hopelijk is het een heleboel. Ik ben zelf vrij om te staan en te gaan waar ik wil en ik heb daar zin in. Ik ben een avontuurlijk type die onder andere gek is op het strand. Maar in de winter kruip ik het liefst knus tegen je aan bij de open haard. Wat er dan vervolgens kan gebeuren is aan jou.
Lees meer
Flirt
Nada
Nada
Gelderland
Leeftijd: 25
Jong blond sletje wil seks in de buitenlucht. Nada is mijn naam. Alweer een tijdje single en het ontbreekt me aan affectie en genegenheid. Ik hou van uitdagingen en ben altijd erg opgewonden. De natuur inspireert me om heerlijke seks te hebben. Wat is er nu fijner dan genieten in buitenlucht? Ik weet het, niet iedereen staat daar voor open. Vandaar hier mijn zoektocht.
Lees meer
Flirt
Birgit
Birgit
Gelderland
Leeftijd: 58
Leuk dat je mijn profiel bezoekt! Mijn naam is Birgit en ik woon in Wijchen. Op dit moment heb ik nog geen inspiratie voor een leuke introductietekst over mijzelf, maar ik weet zeker dat dit binnenkort wel zal komen
Lees meer
Flirt
Angel
Angel
Gelderland
Leeftijd: 23
Lekker op een stoel zitten met mijn benen wijdt en dan wachten tot ik heerlijk wordt verwend. Dat is een fantasie die ik al een hele tijd koester, maar het is nog geen werkelijkheid geworden. Ben jij die geile heer, die me alle hoeken van de kamer laat zien maar die ook op een romantische manier de liefde met mij gaat bedrijven. Ik zit er klaar voor, kan veel hebben en wil het op korte termijn in een date realiseren. Geen eindeloos gechat, maar de koe bij de horens vatten.
Lees meer
Flirt
Yvette
Yvette
Gelderland
Leeftijd: 23
Hoi, ik ben Yvette en ben altijd al erg verlegen geweest. Maar sinds ik alleen woon (weg bij mijn ouders) heb ik mijn wilde kant leren ontdekken en ben voornamelijk mezelf op seksgebied keihard aan het ontwikkelen. Toen ik dus zaterdag deze site tegenkwam dacht ik. Dat durf ik ook. Nou, wie durft het? Ik hou van ruig en ben dus iemand die je niet te zachtjes aan moet pakken! Ik val eerder op wat oudere mannen dan op mannen van mijn eigen leeftijd. Hoewel ik hier op de site wel een hele leuke heb gezien :-) Mijn foto's
Lees meer
Flirt
BaasB
BaasB
Gelderland
Leeftijd: 30
Ben het alleen zijn meer dan zat en zoek een leuke meid/vrouw voor een lekkere seksdate of misschien wel gezellige en geile relatie.
Lees meer
Flirt
Dewi
Dewi
Gelderland
Leeftijd: 34
Het fijnste gevoel is toch verliefd zijn, lekker die heerlijke kriebels in je buik en dat je niet kan wachten tot je je liefje weer ziet? Heerlijk lijkt me dat, en ik sta daarom ook open voor een leuke relatie. Ik wil alleen niet serieus genomen alleen om mijn uiterlijk, vandaar dat ik het via hier doe, mijn innerlijk vind ik belangrijk en dat van de ander ook. Durf jij het met mij aan?
Lees meer
Flirt
Bianca
Bianca
Gelderland
Leeftijd: 30
Nee ik gedraag me nooit als het om sex gaat! Ik kan me niet voorstellen dat er mannen of vrouwen zijn die zo burgerlijk zijn en nooit eens echt lekker los kunnen gaan! Ik kan dat wel en wil ook niets liever! Ik ben stout, en wil wel even uitleggen waarom, ik ben getrouwd ik hou van mannen en sex en wil het gewoon lekker stout en spannend houden voor mezelf, ik heb dat af en toe nodig anders kom ik ook in de sleur terecht zoals zo vele, en dat moeten we toch zien te voorkomen?
Lees meer
Flirt
Fabien
Fabien
Gelderland
Leeftijd: 21
Wat leuk dat je even komt kijken. Sportieve jong meisje die graag nieuwe mensen wilt leren kennen.
Lees meer
Flirt
Hennie
Hennie
Gelderland
Leeftijd: 33
Ik wil graag iemand vinden om iets bijzonders mee te delen.
Lees meer
Flirt
Cataleya
Cataleya
Gelderland
Leeftijd: 33
Ben je op zoek naar een mooie vrouw met een gezonde sexdrive? Dan stel ik voor dat jij mij gewoon eens heel snel wat over jezelf vertelt!
Lees meer
Flirt